Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Slim een verhuiswagen regelen

Wij hebben rondgekeken of het kiezen van een verhuiswagen net zo makkelijk is te regelenen als het kiezen van een huis.  Schakel jij een verhuisdienst in of kies jij om een verhuiswagen te huren via een slimme partij en doe jij het zelf?

Verhuisdienst inschakelen

Als je met behulp van mijnverkoopmakelaar.nl jouw huis hebt verkocht, dan kan jij van het aan de makelaar bespaarde geld makkelijk een verhuisdienst inschakelen. Het idee is verleidelijk. Op de dag van het verhuizen komen een aantal sterke mannen helpen om jouw spullen in een bus te laden en vervolgens weer neer te zetten in jouw nieuwe woning.

Maar dit lost de grootste irritatie van het verhuizen niet op….

Ook al schakel je een verhuisdienst in, dan nog dien je het gros van het verhuiswerk zelf te doen. De grootste irritatie zit vaak in het inpakken en labelen van dozen. Natuurlijk kun je dit ook uitbesteden, maar de ervaring leert dat het efficiënter is om dit zelf te doen. Daarnaast wil je ook niet dat een onbekend persoon in jouw spullen rondneust.

Als je de spullen goed hebt ingepakt, dan stelt de verhuizing zelf eigenlijk nog maar weinig voor. Verhuiswagen huren, schouders eronder en het is zo gedaan!

Verhuiswagen huren en zelf verhuizen

De oprichters van leasytime snappen dat verhuizen vaak gepaard gaat met frustraties, maar vinden ook dat de waarde van een verhuisdienst wordt overschat. Zij zijn druk bezig om alle frustraties op een rij te zetten en dit vervolgens op te lossen. 

Eén van de grootste frustraties is het vinden van een geschikte busje. Waar huur je een verhuiswagen? Welk formaat is geschikt voor jouw verhuizing? Hoeveel kilometer mag je ermee rijden? Hoe zit het met de verzekering? Waar vind je de beste prijs? 

Alle antwoorden op bovenstaande vragen vind je bij leasytime in het handige vergelijkings- en reserveringssysteem. Dit systeem, dat veel kenmerken wegheeft van Booking.com, is makkelijk in gebruik.  

Een aantal handige extra’s zoals gratis annuleren en de laagste prijsgarantie maken het systeem op zichzelf al een geschikt startpunt voor jouw verhuizing. 

Full service verhuizing voor de prijs van een verhuiswagen

Maar hier houdt het nog niet op. Na jouw logistieke verhuizing helpt leasytime jou gratis en op ongedwongen wijze met de rest van het verhuisproces. Het deel waar veel mensen vaak geen zin in hebben.  

Denk hierbij aan tips voor het inrichten van jouw huis, aandachtspunten bij het klussen, maar ook aan overstappen van energieleverancier om geld te besparen. 

Welke keuze maak jij: verhuisdienst of verhuiswagen?

Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel