Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Den Haag

Foto door: Paul Naveda

 

We helpen toekomstige verkopers door alle leugens en beloftes van makelaars heen te kijken. Omdat we dagelijks zien wat makelaars beloven en wat ze wel of niet waarmaken hebben we deze lijst kunnen maken. 

 • Er zijn 232 makelaarskantoren actief in Den Haag
 • De gemiddelde courtage die een makelaar rekent is 1,1%
 • Het kost gemiddeld 3.290 euro om een huis in Amsterdam te verkopen

   

De top-10 beste makelaars in Den Haag:

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Den Haag. De lijst is handmatig samengesteld om op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerder huisverkopers in Den Haag. 

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Frisia Makelaars
 3. MTV Makelaardij
 4. Thuismakelaars.nl
 5. Lex van Leeuwen NVM Makelaars Den Haag
 6. Röttgering makelaars
 7. Elzenaar Makelaars O.G.
 8. MDM Makelaardij
 9. B&F Makelaar
 10. House to Sell Haaglanden

Doordat we de makelaars elke dag bezig zien, weten we inmiddels een beetje wie er goed zijn en wie niet. Met deze lijst hopen we onze kennis te delen en een duidelijkheid te geven over welke makelaars in Den Haag wél goed zijn en welke je kunt overslaan.

 De makelaars zijn actief in de buurten Loosduinenen, Escamp, Segbroek, Scheveningen, Centrum, Haagse Hout, Laak en Leidschenveen Ypenburg.

 

Makelaarstarieven in Den Haag

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Kosten huis verkopen makelaar Den Haag tarief

Een Haagse makelaardij rekent gemiddeld € 3.290 voor het verkopen van een huis in Den haag. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage.

Kosten huis verkopen Den Haag makelaarscourtage

Gemiddeld vraagt een makelaar in Den Haag 1,1% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

  

Makelaarskantoren in de regio Haaglanden

De Huizenbemiddelaar c.s. Den Haag-Zuid


De Huizenbemiddelaar Den Haag-Zuid wordt gerund door de makelaars Aart en Mirjam van Stijn. Als aangesloten VBO kantoor en onderdeel van De Huizenbemiddelaar-groep, hebben ze veel ervaring met de verkoop van appartementen.

 

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars is een makelaar in Den Haag waar niemand omheen kan. Met 40 medewerkers is het een van de grootste makelaarskantoren van Den Haag. Ze zijn aangelsoten bij Dynamis en lid van de NVM.

 

Lex van Leeuwen NVM Makelaars Den Haag

Lex van Leeuwen is weer een wat kleiner kantoor én een familiebedrijf. Vader Lex droeg in 2015 het kantoor over aan zoon Björn. Met drie medewerkers is het kantoor wat persoonlijker dan de nummer 2. 

 

Röttgering Makelaars

Sinds 2017 is Jerry Stassart de eigenaar en kartrekker van Röttgering. Als sinds 2001 is Jerry actief als makelaar in Den Haag. Samen met 2 andere makelaars helpen ze Haagenaren met de verkoop van hun huis.

 

Elzenaar Makelaars O.G.

Elzenaar is een makelaardij naar ons hart. Open over prestaties en cijfers. Ze hebben 3 vestigingen in Den Haag. De opereren vanuit kantoren in Leyenburg (Zuid - West Den Haag), Wateringse veld, Zeeheldenkwartier en Centrum.

 

 

Vergelijk direct Haagse makelaars

Vul hieronder je postcode & huisnummer in en krijg van de makelaars uit Den Haag een voorstel met:

 • De aanpak voor de verkoop
 • De verwachting van de verkoopopbrengst van jouw huis
 • De makelaarskosten die zij rekenen.

 • Top-10 makelaars
 • Uit Den Haag
 • Per email

  

 

Voorgeselecteerde makelaars

Wij houden van de makelaars bij hoe goed de opbrengst is, en hoe snel zij een woning verkopen. Hierdoor weet je zeker dat als het belangrijk is dat het huis snel verkocht is, dat dit ook lukt.

 

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze rekenen voor hun dienstverlening. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

 

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe ze over je huis denken.

 

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Den Haag

 • Wat kost een makelaar in Den Haag?

  Een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.290. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Wat zijn de 10 beste makelaars in Den Haag?

  1. Emil NVM Makelaars
  2. Frisia Makelaars
  3. MTV Makelaardij
  4. Thuismakelaars.nl
  5. Lex van Leeuwen NVM Makelaars Den Haag
  6. Röttgering makelaars
  7. Elzenaar Makelaars O.G.
  8. MDM Makelaardij
  9. B&F Makelaar
  10. House to Sell Haaglanden
 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Haag?

  Er zijn in Den Haag 232 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Den Haag. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Makelaars in Den Haag vergelijken - hoe doe ik dat?

  • Maak foto's van je huis
  • Krijg reacties van de makelaars uit Den Haag
  • Vergelijk de opbrengst, aanpak en kosten

Auteur Antoine | Laatst gewijzigd op 1 juli 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel