Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrecht

Makelaar in Den Haag

De 10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Den Haag. De lijst is handmatig samengesteld om op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerder huisverkopers in Den Haag. 

Dit zijn de top-10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Den Haag:

In Den Haag zijn in totaal 91 makelaars actief. Dit is de top-10 van beste makelaars in Den Haag gebaseerd op ervaringen van gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar, beoordelingen op vergelijkingswebsites en daadwerkelijke prestaties.

 1. De Huizenbemiddelaar c.s. Den Haag-Zuid
 2. Frisia Makelaars
 3. Lex van Leeuwen NVM Makelaars Den Haag
 4. Röttgering makelaars
 5. Elzenaar Makelaars O.G.
 6. MDM Makelaardij
 7. Wonen Makelaars Den Haag
 8. MTV Makelaardij
 9. B&F Makelaar
 10. House to Sell Haaglanden

De makelaars zijn actief in de buurten Loosduinenen, Escamp, Segbroek, Scheveningen, Centrum, Haagse Hout, Laak en Leidschenveen Ypenburg.

Doordat we de makelaars elke dag bezig zien, weten we inmiddels een beetje wie er goed zijn en wie niet. Met deze lijst hopen we onze kennis te delen en een duidelijkheid te geven over welke makelaars in Den Haag wél goed zijn en welke je kunt overslaan.

  

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Den Haag

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Kosten huis verkopen makelaar Den Haag tarief

Een Haagse makelaardij rekent gemiddeld € 3.287 voor het verkopen van een huis in Den haag. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage.

Kosten huis verkopen Den Haag makelaarscourtage

Gemiddeld vraagt een makelaar in Den Haag 1,1% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

 

Makelaars vergelijken in Den Haag

Door hieronder jouw gegevens achter te laten, weten de makelaars uit Den Haag dat je misschien binnenkort jouw huis wilt verkopen. Zij laten voor jou een reactie achter met wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Dat is allemaal gratis en vrijblijvend.

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe de makelaars over je huis denken.

1. De Huizenbemiddelaar c.s. Den Haag-Zuid


De Huizenbemiddelaar Den Haag-Zuid wordt gerund door de makelaars Aart en Mirjam van Stijn. Als aangesloten VBO kantoor en onderdeel van De Huizenbemiddelaar-groep, hebben ze veel ervaring met de verkoop van appartementen.

 

2. Frisia Makelaars

Frisia Makelaars is een makelaar in Den Haag waar niemand omheen kan. Met 40 medewerkers is het een van de grootste makelaarskantoren van Den Haag. Ze zijn aangelsoten bij Dynamis en lid van de NVM.

 

3. Lex van Leeuwen NVM Makelaars Den Haag

Lex van Leeuwen is weer een wat kleiner kantoor én een familiebedrijf. Vader Lex droeg in 2015 het kantoor over aan zoon Björn. Met drie medewerkers is het kantoor wat persoonlijker dan de nummer 2. 

 

4. Röttgering Makelaars

Sinds 2017 is Jerry Stassart de eigenaar en kartrekker van Röttgering. Als sinds 2001 is Jerry actief als makelaar in Den Haag. Samen met 2 andere makelaars helpen ze Haagenaren met de verkoop van hun huis.

 

5. Elzenaar Makelaars O.G.

Elzenaar is een makelaardij naar ons hart. Open over prestaties en cijfers. Ze hebben 3 vestigingen in Den Haag. De opereren vanuit kantoren in Leyenburg (Zuid - West Den Haag), Wateringse veld, Zeeheldenkwartier en Centrum.

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Den Haag

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Haag?

  Er zijn in Den Haag 232 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Den Haag. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Den Haag gemiddeld?

  Een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Den Haag?

  Het tarief dat een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.287. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Den Haag vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Den Haag. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel