Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Scheveningen

Hieronder lees je wat je moet doen om je huis te verkopen met een makelaar in Scheveningen. Je vindt de top-10 van goed makelaars voor het verkopen van je woning in Scheveningen. Én we geven je een paar tips over wat je kunt doen, om de verkoop makkelijker te maken.

 

Over Scheveningen

Beste kopje koffie: Tigershark Coffee, Zandt, Nog een Bakkie, Greens en The Shore Scheveningen

Basisscholen: 17

Middelbare scholen: 9

Bezienswaardigheden: Vuurtoren, Gedenknaald, Oude Kerk, Kurhaus, Paviljoen Von Wied, Madurodam en de  Leonardo da Vinci-toren

Parken: Westbroekpark, Zorgvliet, Oostduinpark en Nieuwe Scheveningse Bosjes

Winkelcentra: De Keizerstraat, Palace Promenade, 

Potentiële kopers: eenverdieners, jonge stellen, beleggers

  

Geschiedenis van Scheveningen

Scheveningen bestaat al sinds de 13e eeuw. In het begin gebeurde het wel eens dat het dorp voor de helft door een vloedstrom werd weggespoeld. Tot 1900 bestond Scheveningen uit sloppen: slechte bouwwerken, riolen langs de straten.

Naar mate Scheveningen steeds bekender werd als badplaats, kwam er meer aandacht voor de kwalieit van de gebouwen. In 1884 werd het Kurhaus gebouwd.

In de Tweede Wereldoorlog werd Scheveningen 'Sperrgebiet'. Dat betekende dat het gebied gebruikt werd voor het bouwen van verdedigingswerken tegen een mogelijke landing aan de kust. Bewoners moesten gedwongen verhuizen en er werden gebouwen afgebroken. Er werden loopgraven gemaakt en een zware betonnenmuur: tegen de tanks. 

 

Dit zijn de top-10 beste makelaars in Scheveningen:

In Den Haag zijn in totaal 91 makelaars actief. Dit is de top-10 van beste makelaars in Scheveningen gebaseerd op ervaringen van gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar, beoordelingen op vergelijkingswebsites en daadwerkelijke prestaties.

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Doen NVM Makelaar
 3. Röttgering makelaars
 4. MTV Makelaardij
 5. B&F Makelaar
 6. House to Sell Haaglanden
 7. Berger en Klodé NVM Makelaars
 8. Devillee NVM Makelaars
 9. Makelaardij Ben van der Zijde
 10. Dekker Makelaars

Doordat we de makelaars elke dag bezig zien, weten we inmiddels een beetje wie er goed zijn en wie niet. Met deze lijst hopen we onze kennis te delen en een duidelijkheid te geven over welke makelaars in Den Haag wél goed zijn en welke je kunt overslaan.

   

Huis verkopen in Scheveningen

Ben je van plan een huis te verkopen in Scheveningen, dan heb je het op zich makkelijk. Er zijn veel kopers geïnteresseerd in een woning in Scheveningen. 

Dat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met lange verkooptrajecten. Een verkoop binnen een maand is geen uitzondering in Scheveningen.

  

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Scheveningen

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Kosten huis verkopen makelaar Den Haag tarief

Een Haagse makelaardij rekent gemiddeld € 3.287 voor het verkopen van een huis in Den haag. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage.

Kosten huis verkopen Den Haag makelaarscourtage

Gemiddeld vraagt een makelaar in Den Haag 1,1% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

  

Makelaars vergelijken in Scheveningen

Door hieronder jouw gegevens achter te laten, weten de makelaars uit Den Haag dat je misschien binnenkort jouw huis wilt verkopen. Zij laten voor jou een reactie achter met wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Dat is allemaal gratis en vrijblijvend.

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe de makelaars over je huis denken.

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Scheveningen

 • Wat is de top-10 makelaars in Scheveningen?

  1. Emil NVM Makelaars
  2. Doen NVM Makelaar
  3. Röttgering makelaars
  4. MTV Makelaardij
  5. B&F Makelaar
  6. House to Sell Haaglanden
  7. Berger en Klodé NVM Makelaars
  8. Devillee NVM Makelaars
  9. Makelaardij Ben van der Zijde
  10. Dekker Makelaars
 • Wat kost het verkopen van een huis in Scheveningen?

  Een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.287. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Scheveningen?

  Er zijn in Den Haag 232 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Den Haag. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel